februari 2, 2016

Effektivitet möter smidighet TASKI 955

Smart lösning. TASKI 955 BMS.

Låt våra säljare visa er hur ni kan få smidighet och effektivitet till en låg ägandekostnad. TASKI 955 är städmaskinen som kombinerar detta och då även har kvar TASKI´s utmärkta städ- och torkegenskaper. Den har dubbla borstar som ger stor arbetsbredd samt 40 liters tank. CSD-systemet ökar väsentligt kapaciteten och minskar ställtiden för tömning och tankning. Den nya patenterade V-formade sugskrapan suger absolut torrt på de flesta golv. Tack vare 3-stödhjul på skrapan, är den helt självjusterande. Den är helt enkelt smidig att använda. Har ni tidigare använt våra maskiner så kan man säga att detta är en kombination av TASKI 755 och TASKI 1255.

Teknisk information

 

  • Teoretisk kapacitet: 2475 m²/tim
  • Drifttid: upp till 2 tim
  • Arbetsbredd: 55 cm
  • Tankvolym: 40L/40L
  • Ljudnivå: <70 dB(A)
  • Vikt: 81 kg (tom)
  • Ladda ner produktblad 955 B

 

 

 

Taski 955BMS