oktober 10, 2016

Städa med växtbaserat SURE

Diversey Care har tagit fram ett nytt växtbaserat, 100 % biologiskt nedbrytbart* sortiment av rengöringsprodukter.SURE är utformat för att leverera överlägsna professionella resultat och samtidigt vara säkra för människor och snällare mot miljön. SURE produkterna uppfyller alla dina dagliga rengöringsbehov för kök, lokalvård och personlig hygien, med miljövänliga ingredienser från förnybara resurser.

SURE rengöringslösningar ger den rengöringskvalitet du behöver för att skydda hälsan och välbefinnandet hos dina gäster och anställda, och därmed samtidigt stärka ditt varumärke.

De växtbaserade ingredienser som ingår i SURE sortimentet kommer typiskt av biprodukter från livsmedelsindustrin, som härrör från sockerbetor, majs, havrekli, vetekli och kokos. Produkterna innehåller inga konstgjorda färgämnen, parfymer, kvartära ammoniumföreningar, klor, fosfater eller oxidföreningar, och är utformade för att uppnå den lägsta riskklassen utan behov av handskar och skyddsglasögon vid rengöring**.

* Baserat på en oberoende OECD 301B bedömning

** Utom ugn / grill rengöring med koncentrerad produkt

Ladda ner SURE broschyr

sure-bild2 sure-bild3