januari 26, 2017

Köp din begagnade TASKI hos oss

OrangeClean säljer inte bara nya TASKI utan även begagnade som är renoverade till toppskick!

Det är alltid värt att höra av sig till oss för att höra vad vi har inne på vår begagnadavdelning. Ofta finns där fina topprenoverade TASKI som inte gått många timmar. Vi brukar tex ha storsäljarna 755 och 455 inne, samt även vår stora 2500 som är ett mycket förmånligt köp om du behöver en större åkbar TASKI. Vi har ju välutbildade servicetekniker som går igenom maskinen noggrant och byter slitdelar. Om du köper en renoverad TASKI av OrangeClean får du garantier samt att vi bara är ett telefonsamtal bort vid frågor.

Självklart kan du finansiera även ditt köp av begagnad maskin på flera sätt. Rent köp, leasing eller funktionshyra. I funktionshyran har du dessutom service.

Ring oss på 08-628 23 10 eller maila på info@orangeclean.se och prata med våra duktiga säljare om den TASKI som passar dina behov bäst.

R1650R855