april 10, 2017

EX- och Renrumsmaskiner

OrangeClean är Sverigeagenter för tyska Krahnen´s EX- & renrumsklassade städmaskiner

OrangeClean kan nu tillhandahålla städmaskiner och dammsugare, för farliga miljöer av det tyska märket Krahnen. Maskinerna byggs individuellt efter kundens behov och varje ingående komponent är certifierad av DEKRA.

De är helt tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, enkla och säkra att hantera, lätta att rengöra och klarar av ISO klass 4 för renrum samt Ex zoner 1/2 och 21/22. Städmaskinerna är helt konduktiva.

Det är viktigt att det blir rätt maskin när det gäller Ex och renrum. Med vår kunskap och Krahnens maskinutbud tar vi fram en säker, certifierad och användarvänlig maskin som uppfyller alla de krav som ställs på att städa i känsliga miljöer.

Nedan finns produktblad på exempel på Dekracertifierade (samtliga ingående komponenter) dammsugare för lättantändligt och farligt damm (KAV) samt renrumsdammsugare för farliga vätskor och damm (CR 230 X).

Kontakta vår säljare Sara Nylund 070-265 61 31 för mer information och prisuppgifter.

Produktblad eng KAV H EX

Produktblad eng CR-230

KAV Gruppenbild (2)reinraumsauger-cr-230-5ICON_DekraKrahnen logo