september 10, 2017

Får vi be om största möjliga tyyyssstnad

Högsta effektivitet med lågt ljud och den senaste teknologin är TASKI AERO 8/15

Nya TASKI Aero 8 eller 15 har en kompakt och robust design, kombinerat med hög effektivitet. De är ultratysta med sin ”viska teknologi”. Dessa nya dammsugare har en 585W state-of-the-art dammsugarmotor som levererar samma goda prestanda som dammsugare med 900W eller mer. Detta är genomförbart tack vare ett genialt luftsystem.

Den funktionella och robusta designen gör att det får plats i små, trånga utrymmen som garderober. Det ergonomiska handtaget gör dem lätta att bära samt underlättar upprullning av sladden.

TASKI Aero 8/15 är framtagen för att användas ofta och till bästa prestanda i alla miljöer. Vad gäller ergonomisk design är TASKI AERO oslagbar, med en fotpedal som strömbrytare samt högkvalitativa tillbehör.

Produktblad Aero-Plus-8-15-OC