oktober 12, 2017

OrangeClean på Tema Renrumsmässan 2017

28-29 nov 2017 ställer OrangeClean ut på Tema Renrum i Infra City igen.

Som Sverigeagent för Krahnen GmbH i Köln Tyskland så tillhandahåller vi DEKRA-certifierade renrums- och industridammsugare. De hanterar allt från lättantändligt damm till frätande brandfarliga syror och är väl anpassade för bland annat läkemedelsindustrin.

Maskinerna är helcertifierade av DEKRA (samtliga ingående komponenter) och är godkända för användning i utrymmen som kräver ISO klass 4 och vi specialanpassar maskinerna efter just era olika miljöer och behov.

Vår säljare Sara Nylund finns på mässan för att svara på frågor och lotsa er fram till vilken Krahnenmaskin just ert renrum behöver.

Om ni har frågor innan mässan kontakt gärna Sara Nylund på 070-265 61 31 alt sara.nylund@orangeclean.se

Läs mer om Tema Renrum här

 

 

ex-renrummaskinerProduktblad cr-230 eng