april 18, 2018

GDPR stärker ditt skydd

GDPR eller dataskyddsförordningen träder i kraft 25 maj. För att nå våra kunder med de kampanjer och erbjudanden vi har vill vi gärna fortsätta maila ut till dig. För att vara säker på att inte missa riktigt bra erbjudanden ber vi dig därför registrera dig för våra utskick om kampanjer och heta nyheter.
Vi kommer även maila inbjudningar till mässor, temadagar och öppet hus via utskick. Inom kort kommer vi bla gå ut med en jättedeal på våra bästsäljare TASKI Swingo 455 och 755.

Vi hoppas du vill vara med så registrera dig här för OC nyhetsbrev och nu så du inte missar detta. Du kan också gå in via kontakt och nyhetsbrev.

Syftet med GDPR

Syftet med GDPR är att stärka din personliga integritet och särskilt din rätt till skydd av dina personuppgifter.
GDPR gäller alla företag och organisationer inom EU som behandlar personuppgifter. Förordningen ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL).
De personuppgifter som OrangeClean hanterar är mailadress, namn samt telefonnummer till din arbetsplats/företag.

Vad har vi uppgifterna till?
Vi hanterar dessa uppgifter i vårt datasystem enbart för att kunna nå dig med erbjudanden, kampanjer, inbjudningar samt nyheter på TASKI-marknaden. Vi vill att du ska nås av ett riktigt bra erbjudande eller en möjlighet att få vetskap om det senaste i städmaskinbranschen.
Hur hanterar vi uppgifterna?
Vi är personuppgiftsansvariga och hanterar dina uppgifter (företagsuppgifter endast) enligt GDPR. Detta innebär bla att vi ser till att ha ett tydligt syfte och en rättslig grund samt skyddar dina uppgifter i vårt datasystem. Vi säljer inte eller för inte vidare dessa uppgifter till andra bolag samt att endast vissa anställda har tillgång till dessa uppgifter.
Som kund har du rätt att få information om vilka uppgifter vi sparar på dig samt att du kan begära rättelse eller radering av dina uppgifter.
Vill du veta mer om GDPR?
Du hittar mer på Datainspektionens hemsida https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/