Affärsidé

Vi har inte skurat ett enda golv sedan starten


OrangeClean har arbetat med golvvård sedan 1982. Det har gett oss erfarenheter som gör att Du får rätt lösning i form av städmaskiner, utrustning, utbildning mm. Vi är ett familjeägt företag som utvecklas hela tiden. Men inte snabbare än att vi kan ställa upp med den personliga servicen som är grunden för vår affärsidé.

Golvvård är mer än själva städningen och maskinerna. Golvvård kräver kunnande och systemtänkande. Golvvård kräver lång praktisk erfarenhet. Golvvård blir en vettig investering om man planerar rätt från början. Idag kräver också golvvård att man tar ett ansvar för människan och för miljön. Vi säljer städmaskiner och med det säljer vi golvvård!
Oavsett om Du redan är en nära kund till oss eller besöker oss för första gången kan Du vara säker på att vi håller högsta klass på våra produkter och tjänster. Ta en titt på vårt utbud av städmaskiner för proffs. Vi säljer kvalitetsmaskiner inom flera olika områden, även ATEX-klassade, DEKRA-certifierade städmaskiner.

Vi har ett väletablerat serviceföretag i ryggen.  KMG Maskinservice garanterar samma höga kvalitet på servicen, var i landet du än finns. Vi strävar efter ett förebyggande underhåll som i stort sett undanröjer stillestånd. På så sätt märker du snart att KMG erbjuder ett verkligt prisvärt servicealternativ, där kvalitet, servicegrad, personligt bemötande och respekt för dina behov och förutsättningar präglar hela vårt arbete.

Kontakta någon av våra kunniga säljare direkt för ett personligt möte, eller om Du har behov av service/reparation av Dina städmaskiner, titta in till serviceavdelningen.