EX- och Renrumsmaskiner

Dekracertifierade högkvalitativa och kundanpassade städmaskiner för Renrum- och EX-miljöer.
Även de mest explosionsfarliga miljöer kräver städning. Det måste dock ske med utrustning som är godkänd enligt det s.k. ATEX-direktivet.
ATEX-direktivet gäller för utrustningar och komponenter som skall användas i explosiv miljö. Direktivet har tillkommit för att skydda människor som arbetar i explosionsfarliga områden och är obligatoriskt sen den 1:a juli 2003.
OrangeClean kan nu som enda svenska agent, tillhandahålla städmaskiner och dammsugare, för farliga miljöer av det tyska märket Krahnen. Maskinerna byggs individuellt efter kundens behov och varje ingående komponent är certifierad av DEKRA.
De är helt tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, enkla och säkra att hantera, lätta att rengöra och klarar av ISO klass 4 för renrum samt Ex zoner 1/2 och 21/22. Städmaskinerna är helt konduktiva.
Det är viktigt att det blir rätt maskin när det gäller Ex och renrum. Med vår kunskap och Krahnens maskinutbud tar vi fram en säker, certifierad och användarvänlig maskin som uppfyller alla de krav som ställs på att städa i känsliga miljöer.
Nedan finns produktblad på exempel på Dekracertifierade (samtliga ingående komponenter) dammsugare för lättantändligt och farligt damm (KAV) samt renrumsdammsugare för farliga vätskor och damm (CR 230 X).
Kontakta vår säljare Sara Nylund 070-265 61 31 för mer information och prisuppgifter.
Produktblad eng KAV H EX
Produktblad eng CR-230
KAV Gruppenbild (2)reinraumsauger-cr-230-5ICON_DekraKrahnen logo